Τοπικές Ειδήσεις

Ο κ. Αντώνης Καμπουράκης υπερέχει αισθητά των αντιπάλων του στον Δήμο Ρόδου

Η “δημοκρατική” δημοσιεύει σήμερα το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης, που αφορά:

1) στην πρόθεση ψήφου για τον 1ο γύρο των δημοτικών εκλογών και

2) στην πρόθεση ψήφου για πιθανά ζευγάρια στον 2ο γύρο, όπου και πάλι υπερέχει αισθητά ο κ. Αντ. Καμπουράκης

Αύριο εξάλλου η “δ” θα δημοσιεύσει τα συμπεράσματα της ίδιας της εταιρείας, όπως αυτά προκύπτουν από την ανάλυση όλων των στοιχείων

Δημοσιεύουμε σήμερα το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η εταιρεία PRORATA για λογαριασμό της “δημοκρατικής” και η οποία διεξήχθη στο χρονικό διάστημα 18-22 Μαρτίου 2019, σε δείγμα 1200 ατόμων, ηλικίας άνω των 17 ετών, που ψηφίζουν στον Δήμο Ρόδου.
Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης αφορά 1) στην πρόθεση ψήφου για τον 1ο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Ρόδου και 2) στην πρόθεση ψήφου για πιθανά ζευγάρια στον 2ο γύρο. Από τα ευρήματα της δημοσκόπησης προκύπτει με τρόπο αναμφισβήτητο η υπεροχή του κ. Αντ. Καμπουράκη έναντι των αντιπάλων οτυ, με την διαφορά μάλιστα, από τον δεύτερο υποψήφιο κ. Φώτη Χατζηδιάκο, να υπερβαίνει τις 10 μονάδες.
Αλλά και στον δεύτερο γύρο καταγράφεται σημαντική υπεροχή του κ. Αντώνη Καμπουράκη, έναντι του κυριότερου αντιπάλου του, όπως προκύπτει, του κ. Φώτη Χατζηδιάκου, με τον πρώτο να συγκεντρώνει ποσοστό 43% και τον δεύτερο 32%, ενώ ένα ποσοστό 25% απαντά “δεν ξέρω, δεν απαντώ”.
Αύριο εξάλλου η “δημοκρατική” θα δημοσιεύσει τα συμπεράσματα της δημοσκόπησης, όπως αυτά εξάγονται από την ίδια την εταιρεία και αποτελούν το επιστέγασμα της συνολικής έρευνας.
Αναλυτικά το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης:

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου