Το προσεχές σαββατοκύριακο η ομάδα της ΑΕΡΑ δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, καθώς στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής είναι η σειρά της να κάνει ρεπό.
Αυτό έχει σαν συνέπεια ο Βαγγέλης Χοσάδας να διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμα των προπονήσεων της εβδομάδας.
Ο έμπειρος τεχνικός, μετά από το εντός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Διαγόρα Βατίου το Σάββατο, έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν ( Κυριακή και Δευτέρα).
Επομένως χθες οι Αφαντενοί έκαναν την πρώτη τους προπόνηση μέσα στην εβδομάδα, με το πρόγραμμα να επικεντρώνεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΡΑ θα έχουν εκ νέου ρεπό και στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το μεσημέρι της Πέμπτης.
Μετά το πέρας της συγκεκριμένης προπόνησης ο Βαγγέλης Χοσάδας θα αποφασίσει πότε θα προπονηθούν ξανά οι ποδοσφαιριστές του, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν ότι πιθανότατα θα γίνει την Παρασκευή, προκειμένου το σαββατοκύριακο οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν ρεπό.
Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εκτός από τον Μανώλη Καψαλάκη που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας έπειτα από την επέμβαση που υποβλήθηκε στους χιαστούς , όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Χρήστου Γιαννακάκη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ