ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατασχέσεις από το ΙΚΑ με ένα «κλικ» σε όσους δεν ενταχθούν στη ρύθμιση

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΚΑ

Κα­τα­σχέ­σεις με ένα «κλικ» θα μπο­ρεί να κάνει το ΙΚΑ στους οφει­λέ­τες του εφό­σον δεν εντα­χθούν στη ρύθ­μι­ση των 100 δό­σε­ων!

Το Ίδρυ­μα ενερ­γο­ποί­η­σε στις 24 Μαρ­τί­ου το μνη­μο­νια­κό νόμο 4170/2013 για την επι­βο­λή κα­τά­σχε­σης απαι­τή­σε­ων στα χέρια πι­στω­τι­κών ιδρυ­μά­των με ηλε­κτρο­νι­κά μέσα και μά­λι­στα στην από­φα­ση που υπέ­γρα­ψε στις 4 Μαρ­τί­ου ο διοι­κη­τής του Ιδρύ­μα­τος, Ρο­βέρ­τος Σπυ­ρό­που­λος, ανα­φέ­ρε­ται ως ημε­ρο­μη­νία εφαρ­μο­γής των ηλε­κτρο­νι­κών κα­τα­σχε­τη­ρί­ων η 6η Απρι­λί­ου 2015!

Το ΙΚΑ έχει ετοι­μά­σει το μη­χα­νι­σμό για να προ­χω­ρά άμεσα σε κα­τα­σχέ­σεις λο­γα­ρια­σμών μέσω τρα­πε­ζών και είναι έτοι­μο να τον εφαρ­μό­σει ενόσω «τρέ­χει» η προ­θε­σμία για την έντα­ξη των 51.000 οφει­λε­τών του στη νέα- ευ­νοϊ­κή για όλους- ρύθ­μι­ση χρεών προς τα ασφα­λι­στι­κά τα­μεία!

ΠΗΓΗ: Ελεύ­θε­ρος Τύπος

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. φωτης

    χρωσταω 50.000 ευρω.σε 100 δοσεις πρεπει να δινω 500 ευρω τον μηνα,αλλα ο μισθος μου ειναι 680 καθαρα.πως μπορω να μπω σε τετοια ρυθμιση?