ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θοδωρής Ζαγοράκης: Η δεύτερη προϋπόθεση που θέτει για να ηγηθεί της ΕΠΟ

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ζαγορακης- Ποδοσφαιρο

Ο ευ­ρω­βου­λευ­τής Θο­δω­ρής Ζα­γο­ρά­κης, θέτει προ­ϋ­πο­θέ­σεις προ­κει­μέ­νου να είναι υπο­ψή­φιος για την προ­ε­δρία στις επι­κεί­με­νες εκλο­γές της ΕΠΟ.

Όπως ανα­φέ­ρει η LiveSport, ο πα­λαί­μα­χος πο­δο­σφαι­ρι­στής και εμ­βλη­μα­τι­κός αρ­χη­γός της Εθνι­κής Ομά­δας που ανα­δεί­χθη­κε πρω­τα­θλή­τρια Ευ­ρώ­πης το 2004 συ­ζη­τώ­ντας με προ­έ­δρους ΕΠΣ στην διάρ­κεια των Χρι­στου­γέν­νων ανα­φέρ­θη­κε στο θέμα, λέ­γο­ντας πως έχει δε­χτεί σχε­τι­κή πρό­τα­ση από την Κυ­βέρ­νη­ση, ωστό­σο θα είναι υπο­ψή­φιος μόνο αν κα­λυ­φθούν κά­ποιες προ­ϋ­πο­θέ­σεις.

Η πρώτη από αυτές είναι να έχει την στή­ρι­ξη Ολυ­μπια­κού, Πα­να­θη­ναϊ­κού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, κάτι που έχει ήδη συμ­βεί.

Από κει και πέρα, θα επι­διώ­ξει την δη­μιουρ­γία μιας δικής του ομά­δας μέσα στην Ομο­σπον­δία, κάτι που πα­ρα­μέ­νει σε εκ­κρε­μό­τη­τα.

Στην πε­ρί­πτω­ση που και αυτό το αί­τη­μα γίνει απο­δε­κτό, θα είναι υπο­ψή­φιος στις επι­κεί­με­νες εκλο­γές, απο­λαμ­βά­νο­ντας την εμπι­στο­σύ­νη τόσο της Κυ­βέρ­νη­σης, όσο και των UEFA και FIFA.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.