Αθλητικά

Έργα στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της Κω

Σε βελτιωτικές εργασίες στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της Κεφάλου, της Καρδάμαινας και του Ζηπαρίου προχωράει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο του προγράμματος εκσυγχρονισμού και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στα νησιά και της υποστηρικτικής λειτουργίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προς τους ΟΤΑ, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, υπέγραψαν Σύμβαση Διαβαθμιδικής Συνεργασίας που αφορά στην υλοποίηση του έργου “Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού σε ανοικτά γήπεδα μπάσκετ Δήμου Κω”.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ύψος των 170.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Με την Διαβαθμιδική Σύμβαση, ο Δήμος Κω παραχωρεί στην Περιφέρεια την αρμοδιότητα υλοποίησης του έργου που αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση προκατασκευασμένου ελαστικού τάπητα, έξι (6) ταμπλό, πενήντα (50) καθισμάτων κερκίδας και έξι (6) πάγκων αναπληρωματικών, στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της Κεφάλου, της Καρδάμαινας και του Ζηπαρίου. Όλες οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τη μελέτη που θεωρήθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Υποδομών του Δήμου Κω. Η διαβαθμιδική σύμβαση ισχύει από την ημέρα της υπογραφής της από τα συμβαλλόμενα μέρη και λήγει με την ολοκλήρωση των εργασιών».
ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ
Στο κλειστό γυμναστήριο ο μεγάλος καημός όλων των ομάδων είναι η κατασκευή ενός δεύτερου κλειστού γυμναστηρίου, για να καλύψει τις ανάγκες των ομάδων από το Πυλί, την Καρδάμαινα και την Κέφαλο. Με τον τρόπο αυτό θα γίνε αποσυμφόρηση στο κλειστό γυμναστήριο της Κω. Μέχρι στιγμής οι προσπάθειες που έχουν γίνει, έχουν πέσει στο κενό, ωστόσο στο νησί του Ιπποκράτη η ανάγκη για την κατασκευή νέου γηπέδου αποτελεί πλέον μονόδρομο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου