Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Προέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων με τον Υπουργό και Υφυπουργό Τουρισμού

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδο ως μέλος της εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού (ΠΟΕΕΤ) την Παρασκευή 26 Ιουλίου βρέθηκε στη Αθήνα, όπου, με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΕΤ κ. Γεώργιο Χότζογλου και τον Γραμματέα αυτής κ. Παναγιώτη Κούκο επισκέφτηκαν το Υπουργείο Τουρισμού.

Κατά την επίσκεψη τους στο Υπουργείου συζήτησαν με τους νέους, Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη κ. και Υφυπουργό κ. Μάνο Κόνσολα για το ζήτημα της συνέχισης λειτουργιάς της Σχόλης Μετεκπαίδευσης η οποία χρηματοδοτείτε από το συγκεκριμένο Υπουργείο αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν τον κλάδο. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ένα άκρως ευχάριστο κλίμα με τον Υπουργό και Υφυπουργό να είναι ανοιχτοί να ακούσουν όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Τέλος, οι Υπουργοί διαβεβαίωσαν ότι η Σχολή Μετεκπαίδευσης θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά ενώ δεσμεύτηκαν να επιλύσουν το συντομότερο δυνατό τα διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου