Τέσσερις Έλληνες προπονητές παρακολούθησαν με επιτυχία προπονητικά σεμινάρια της κατηγορίας διπλώματος 2 της FIVB. Πρόκειται για τον Σπύρο Γκολίτση του Ροδίων Άθλησις, τον Απόστολο Οικονόμου, τον Βασίλη Χριστόπουλο και τον Σωτήρη Γκότση.

Τα σεμινάρια έγιναν στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στο Ουγγρικό Ολυμπιακό Κέντρο Κατασκηνώσεων στην Τάτα. Τα μαθήματα ξεκίνησαν από 23 Ιουλίου και ολοκληρώθηκαν στις 27 Ιουλίου 2018.

Υπήρχαν 32 συμμετέχοντες προπονητές από 10 διαφορετικές χώρες (Ουγγαρία, Ιράν, Τουρκία, Ελλάδα, Σλοβενία, Σλοβακία, Αγγλία, Ιρλανδία, Βέλγιο και Βουλγαρία).
Διευθυντής του σεμιναρίου της FIVB ήταν ο Τούρκος προπονητής Νεζάτ Σαντσάκ (Nejat Sancak) και ο βοηθός του είναι ο Ούγγρος Λάσλο Χόλοσι (Laszlo Hollosy).

Στη φωτογραφία από αριστερά ο Απόστολος Οικονόμου, ο Σωτήρης Γκότσης, ο Νεζάτ Σαντσάκ, ο Βασίλης Χριστόπουλος και ο Σπύρος Γκολίτσης.

Ο τεχνικός του Ροδίων Άθλησις θα βρίσκεται από την ερχόμενη εβδομάδα στο νησί μας, προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας και του προγράμματος της ομάδας το επόμενο διάστημα. Επίσης θα «κλειστούν» και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ρόστερ του Ροδίων Άθλησις έχει ολοκληρωθεί και απομένει πλέον το μοντάρισμα του από το τεχνικό επιτελείο.

*Η εταιρεία «ΚΑΛΟΥΣΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ», θα αποτελεί τη νέα αγωνιστική περίοδο, έναν από του βασικούς υποστηρικτές του τμήματος βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις. Η σχετική ανακοίνωση:

«Η εν λόγω επιχείρηση, έχει την έδρα της στην Αθήνα και δραστηριοποιείται σε όλη την επικράτεια για περισσότερο από 20 χρόνια, στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων και αναλωσίμων υλικών εστιάζοντας στους τομείς της Καρδιολογίας και Φυσικοθεραπείας.

Είναι αξιοσημείωτο πως η εταιρεία «ΚΑΛΟΥΣΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ», η οποία στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια το άθλημα του βόλεϊ, αποτελεί την 1η εταιρεία από την Αθήνα που θα αποτελεί χορηγό της ομάδας μας στις επίσημες εμφανίσεις μας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε ως «συμπαραστάτες» επιχειρήσεις εκτός Ρόδου.

Η Διοίκηση του Ροδίων Άθλησις ευχαριστεί θερμά τους κ.κ Γιώργο και Θοδωρή Καλούσο, υπεύθυνους για την οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησης και τους  εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ