Έτοιμοι να προχωρήσουν στην μετεγγραφή ενός ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας είναι οι άνθρωποι του Κλεάνθη, σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις του προπονητή Ανδρέα Σταύρου.
Οι «ροσονέρι» έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του Τάκη Χαριτάκη που στα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Αστέρα Παστίδας. Η διοίκηση του Κλεάνθη ήρθε σε επαφή με τον έμπειρο αμυντικό, με το ραντεβού να γίνεται σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται μία ανάσα από την συμφωνία.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, εντός των ημερών θα γίνει το τελικό ραντεβού ανάμεσα σε «ροσονέρι» και ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή για να ανακοινωθεί επίσημα, με τον Ανδρέα Σταύρου να έχει ακόμα μία πολύτιμη λύση στην διάθεσή του για την οπισθοφυλακή.
Λ. Χατζηκυριάκος: « Ευχαριστώ τον Ευκλή»
Με δηλώσεις του σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα του νησιού μας ο Λευτέρης Χατζηκυριάκος ευχαρίστησε την ομάδα του Ευκλή για τα δύο χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο και την ευκαιρία που του έδωσε για να μετεγγραφή στον Κλεάνθη.
Αναλυτικά:
« Θέλω να ευχαριστήσω τον Ευκλή Σορωνής για τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασα στην ομάδα. Ζήσαμε εξαιρετικές στιγμές και με βοήθησαν, ώστε να βελτιωθώ ποδοσφαιρικά, δίνοντάς μου την ευκαιρία να πάρω μετεγγραφή στον Κλεάνθη.
Εύχομαι ότι καλύτερο από εδώ και στο εξής».
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η μετεγγραφή του νεαρού αθλητή δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από τους «ροσονέρι», καθώς απομένουν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ