Καθώς πλησιάζουν οι ημερομηνίες των διεθνών τουρνουά ITF Senior (1 έως 5 Μαΐου) και Junior (1 έως 7 Οκτωβρίου) αλλά και το τριεθνές του Σεπτεμβρίου η σύσκεψη των ανθρώπων του διοργανωτή Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης με τον περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο και τους αρμόδιους περιφερειακούς συμβούλους ήταν επιβεβλημένη.

Καθώς σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ήταν συνδιοργανώτρια το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εξέφρασε την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση για την μέχρι τώρα συνεργασία. Ο κ. Χατζημαρκος με την σειρά του εξήγησε στην αντιπροσωπεία του ΔΣ πως η συνέχεια της συνεργασίας εξαρτάται άμεσα από την επιτυχή διεξαγωγή των προηγούμενων δράσεων.
Μάλιστα μελετώντας τα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς, την εμπιστοσύνη της Εθνικής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στους ανθρώπους του ΡΟΑ αλλά και τα οφέλη για την τοπική κοινωνία από την ανάληψη από τον Ροδιακό Όμιλο δύο διεθνών διοργανώσεων στην αρχή και στο τέλος της τουριστικής περιόδου που θα επαναλαμβάνονται την ίδια περίοδο κάθε χρόνο εξέφρασε την ικανοποίηση του και ανανέωσε την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και για το 2018.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ