Με επιστολή της στην ΕΠΟ η ομάδα της Προοδευτικής ζήτησε να τηρηθούν τα αυτονόητα στις αναμετρήσεις του Α.Σ. Ρόδος με τον Εθνικό Πειραιώς και του ΑΠΟ Κερτσίνι με την Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου που θα κρίνουν την άνοδο και τον υποβιβασμό στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Αναλυτικά:
«Υπόψιν: Προέδρου κ. Ε. Γραμμένου
Εκτελεστικού γραμματέα κ. Α. Δέδε
Κοινοποίηση: Αγωνιστικό τμήμα
Υπόψιν: κ.κ. Π. Δημητρίου και Ραμπαβίλα (ΚΕΔ)
Αξιότιμοι κύριοι, όπως γνωρίζεται την ερχόμενη Κυριακή 1/4/2018 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Στον 6ο όμιλο που συμμετέχει και το σωματείο μας Προοδευτική, κυριολεκτικά κρίνεται η άνοδος και ο υποβιβασμός σε δύο παιχνίδια, Ρόδος- Εθνικός , Κερατσίνι – Ασπρόπυργος.
Θέλουμε να πιστεύουμε – σας επιστούμε την προσοχή ώστε οι δύο αγώνες να παιχθούν επί ίσοις όροις.
Ζητούμε να ληφθούν μέτρα ώστε οι δύο αυτοί αγώνες να ξεκινήσουν την ίδια ώρα, τόσο στο ξεκίνημα, όσο και μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Επειδή γνωρίζουμε ότι ειδικά στους αγώνες της Ρόδου και του Κερατσινίου θα υπάρξουν τέτοια θέματα, σκόπιμες καθυστερήσεις, σας καλούμε να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα ώστε στους δύο αυτούς αγώνες να τηρηθούν τα αυτονόητα σε ό,τι αφορά την διαφάνεια, την αξιοκρατία και την απονομή δικαιοσύνης.
Αδυνατούμε να δεχθούμε ότι ο ένας από τους δύο αγώνες θα έχει ολοκληρωθεί, ο άλλος θα παίζεται και θα υπάρξει διαμόρφωση αποτελέσματος, όπως τυχόν συμφέρει.
Για το Δ.Σ. ο πρόεδρος Ν. Λεμονής
Ο γενικός γραμματέας Γρ. Καλαμάκης»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ