ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατά της παραχώρησης του αεροδρομίου το ΚΚΕ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Πότσος Τακης

Κατά της παρα­χώ­ρη­σης του αερο­δρο­μίου της Ρόδου σε ιδιώτες τάχθηκε ο γραμ­μα­τέας της νομαρ­χια­κής επι­τρο­πής του ΚΚΕ κ. Τάκης Πότσος.

Με αφορμή την ημερίδα που πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε προχθές στο «ΑΚΤΑΙΟΝ» ο κ. T. Πότσος δήλωσε πως οι θέσεις που έχουν εκφρα­στεί υπη­ρε­τούν την εφαρ­μο­ζό­μενη πολι­τική.

“Κανείς μα κανείς εκτός από το ΚΚΕ δεν ανέ­δειξε τους λόγους που φθάσαμε σε αυτό το σημείο.Δεν έγινε κου­βέ­ντα για τις απο­φά­σεις οι οποίες έχουν ληφθεί σε επίπεδο ΕΕ. Αυτός είναι ο λόγος που κανείς δεν κάνει αναφορά στις αιτίες του προ­βλή­μα­τος.Κόμματα και παρα­τά­ξεις είναι υπέρ της ιδιω­τι­κο­ποί­η­σης», δήλωσε ο κ.Πότσος και πρό­σθεσε πως και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει προ­σπά­θεια να παρου­σιά­σει το άσπρο ως μαύρο.

«Κάνει μεγάλη προ­σπά­θεια ο ΣΥΡΙΖΑ να παρου­σιά­σει το άσπρο μαύρο και ουσια­στικά να ρίξει «στάχτη στα μάτια του κόσμου» για να παρου­σιά­σει τα πράγ­ματα αλλιώς. Ανα­φέρ­θηκε πως το αερο­δρό­μιο θα πρέπει να «περάσει» στο Δήμο και πως στο εγχεί­ρημα θα πρέπει να λάβουν μέρος και άλλοι φορείς. Ουσια­στικά ομιλούν για ιδιω­τι­κο­ποί­ηση με τη συμ­με­τοχή όσων την επι­θυ­μούν», δήλωσε ο κ. Τ. Πότσος και πρό­σθεσε πως γίνεται προ­σπά­θεια να παρου­σια­στεί η ιδιω­τι­κο­ποί­ηση δια­φο­ρε­τικά.

«Είμαστε αντί­θε­τοι έχοντας παρα­δείγ­ματα για το πώς λει­τουρ­γούν οι ιδιω­τι­κο­ποι­ή­σεις. Εμείς θέλουμε ενιαία δίκτυα μετα­φο­ρών ώστε κάθε εργα­ζό­με­νος να μετα­φέ­ρε­ται φθηνά όπου επι­θυ­μεί», δήλωσε ο κ. Τ. Πότσος.

Ο γραμ­μα­τέας της νομαρ­χια­κής επι­τρο­πής του ΚΚΕ ανα­φέρ­θηκε και στην επί­σκεψη του γραμ­μα­τέα της ΚΕ του κόμ­μα­τος κ. Δημήτρη Κου­τσού­μπα στη Ρόδο, την επόμενη Παρα­σκευή, 4 Απρι­λίου.

«Εμείς βλέ­πουμε ενιαία τη διπλή εκλο­γική μάχη. Την Παρα­σκευή 4 Απρι­λίου θα είναι στη Ρόδο κ. Δημή­τρης Κου­τσού­μπας προ­κει­μέ­νου να πραγ­μα­το­ποι­ή­σει πολι­τική ομιλία στο Δημο­τικό Θέατρο στις 20.00. Καλούμε τους πολίτες να λάβουν μέρος για να ακού­σουν τις θέσεις οι οποίες θα εκφρα­στούν και δίνουν διέξοδο στα προ­βλή­ματα της εργα­τι­κής τάξης και των λαϊκών οικο­γε­νειών», δήλωσε ο κ. Τάκης Πότσος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.