Τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, που αφορούν στις ποινές των ποδοσφαιριστών, την τύχη των μη διεξαχθέντων αγώνων και τις διαπιστωτικές πράξεις, ανακοίνωσε η ΕΠΣΔ.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της Π.Ε. που είναι οι τελευταίες για το 2018:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Α.Ε. Αδελφοσύνης- Α.Σ. Τήλος στις 21/12 (1Η φάση Κυπέλλου)
Στον ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Τήλος, Ε. Κάρρα ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά στον διαιτητή και στον βοηθό διαιτητή (άρθρο 10΄ 1δ περ Ι και Άρθρο 10’ παρ. 2δ΄του Π.Κ.).
Μη διεξαχθέντες αγώνες
Α.Ε. Λέρου- Αναγέννηση Ασφενδιού στις 16/12 (7η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή αποφαίνεται ότι η αδυναμία προσέλευσης της ομάδος της Αναγέννηση Ασφενδιού στον αγώνα με την Α.Ε. Λέρου στις 16/12/2018 για το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της (άρθρο 17’ παρ. 4’ του ΚΑΠ). Απαλλάσσει την ομάδα της Αναγέννηση Ασφενδιού από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση, διατάσσει τον επανορισμό του μη τελεσθέντος αγώνος, μέσα σε χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών από την έκδοση της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής (άρθρο 21’ παρ. 2α’ του Κ.Α.Π.).
Διαπιστωτικές πράξεις (αποβολές παραγόντων- προπονητών)
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 27 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων Αθλέτικο Αφάντου- Ευαγόρας που διεξήχθη στο γήπεδο Αφάντου στις 22/12/2018, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του εκπροσώπου του σωματείου της Αθλέτικο Αφάντου και δη του δηλωθέντος ως εκπροσώπου αυτού, κ. Γ. Συμιακού, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ