Αθλητικά

«Παρών» στο σεμινάριο Kumdo

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το διήμερο σεμινάριο kumdo που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο (22-23/11), στην Αργυρούπολη Αττικής και στο οποίο το «παρών» έδωσε ο σύλλογος Hapkido Ρόδου, που αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις, ιδέες και ιδιαίτερες εμπειρίες..

Ο αριθμός των 45 συμμετεχόντων εκπαιδευτών και μαθητών ικανοποίησε τον Κορεάτη δάσκαλο, Kim Beom, που ήρθε από την Αγγλία, αλλά και τον master (στο taekwondo και hapkido), Βαγγέλη Θάνο, που ήταν ο διοργανωτής.

Τις τεχνικές στη χρήση του «κορεατικού σπαθιού» παρακολούθησαν μέλη και εκπαιδευτές από Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Κομοτηνή, Ρόδο και Άργος.

Ο master Kim Beom (της Duk Moo Academy), δίδαξε τις βασικές τεχνικές, τις πρώτες φόρμες, το ασκησιολόγιο και την προπονητική διαδικασία της κορεάτικης τέχνης του σπαθιού.

Στο τέλος της δεύτερης ημέρας, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες που αφιέρωσαν το Σαββατοκύριακό τους για να τον παρακολουθήσουν, καθώς και τον master Βαγγέλη Θάνο και την Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο για τη φιλοξενία.

Τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία καθώς όλοι δήλωσαν ικανοποιημένοι και έδωσαν ραντεβού στο επόμενο σεμινάριο κούμντο που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη, με διοργανωτή την Duk Moo Hellas, τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Το σεμινάριο φιλοξενήθηκε στο «Σπίτι Γυμναστικής», στην Αργυρούπολη, και ο master Βαγγέλης Θάνος θέλει να ευχαριστήσει και από αυτή τη θέση, τον Οργανισμό Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου (ΟΝΑΔΕΑ).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου