Πολιτιστικά

Πεζοπορία στον ευρύτερο περιβάλλοντα χώρο του Προφήτη Ηλία

Το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, σας ενημερώνει ότι μιας σπάνιας ομορφιάς πεζοπορική διαδρομή, 7 χλμ. περίπου, έχει πλέον καθοριστεί ημερολογιακά και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, στον ευρύτερο περιβάλλοντα χώρο του Προφήτη Ηλία, με εκκίνηση από το ΕΛΑΦΟΣ/ΕΛΑΦΙΝΑ, σταθμούς την θέση «ΕΦΤΑΠΟΡΤΗ», τις παλαιές ιταλικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην περιοχή της «ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ» και τερματισμό το εξωκλήσι των «ΑΣΩΜΑΤΩΝ» Απολλώνων, όπου θα λάβει χώρα μουσικοχορευτικό απόγευμα, με την συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Απολλώνων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Απολλώνων «Νέοι Ορίζοντες», του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Απόλλων» Απολλώνων, καθώς και με την αρωγή της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, αλλά και των εθελοντικών ομάδων διάσωσης και υποστήριξης που μας ακολουθούν πάντα για την ασφάλεια των πεζοπόρων.
Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους πεζοπόρους, καθώς και εκείνους που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν με εμπεριστατωμένες και τεκμηριωμένες γνώσεις τα φυσιολατρικά και ιστορικά ενδιαφέροντά τους για τον πανέμορφο πευκόφυτο περιβάλλοντα χώρο του Προφήτη Ηλία, με τα δεκάδες δασικά μονοπάτια και τις ιστορικές θέσεις και οικήματά του, στην πλειοψηφία τους σχεδόν άγνωστα στο ευρύτερο κοινό, να αφήσουν την ημερομηνία της Κυριακής 22 Οκτωβρίου 2017, «ανοικτή» και να μας ακολουθήσουν.
Η εκδήλωση υποστηρίζεται σθεναρά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας και ειδικότερα από τον καθ’ ύλην Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, κ. Κυριαζή Στέφανο.
Το επερχόμενο διάστημα θα κοινοποιηθούν λεπτομερέστερες ανακοινώσεις και σχετικά Δελτία Τύπου, για την σημαντική αυτή δράση του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Δήμου Ρόδου.

Με εκτίμηση
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος
σε θέματα
του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς
της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού
Δήμου Ρόδου κ Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Στέφανος Κυριαζής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου