ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Europa League: Στο Βέλγιο ο Σιδηρόπουλος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ

Ση­μα­ντι­κός διε­θνής ορι­σμός για τον Τάσο Σι­δη­ρό­που­λο, ο οποί­ος επι­λέ­χθη­κε από την UEFA να διευ­θύ­νει τον επα­να­λη­πτι­κό αγώνα Αντ­βέρπ – Αλ­κμα­αρ για τα πλέι οφ του Europa League που θα διε­ξα­χθεί την Πέμ­πτη στις 20:30 στο King Baudouin Stadium των Βρυ­ξε­λών.. Το πρώτο ματς στην Ολ­λαν­δία είχε λήξει 1-1.

Μαζί με τον Σι­δη­ρό­που­λο στην Αμ­βέρ­σα του Βελ­γί­ου θα βρε­θούν οι βοη­θοί Πο­λυ­χρό­νης Κω­στα­ράς και Λά­ζα­ρος Δη­μη­τριά­δης, ενώ τέ­ταρ­τος διαι­τη­τής θα είναι ο Γιάν­νης Πα­πα­δό­που­λος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.