Ειδήσεις

Η εξέλιξη των εκτελούμενων έργων από το Δήμο και η πορεία του Τεχνικού Προγράμματος το αντικείμενο σύσκεψης υπό το Δήμαρχο Ρόδου

Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος είχε το πρωί (Τρίτη)  συνάντηση εργασίας στο γραφείο του με τους διευθυντές των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου για την πορεία και τα στάδια εξέλιξης των έργων που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2018.

Εξετάστηκαν τα στάδια που βρίσκονται τα υπό εκτέλεση έργα του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου καθώς και του Τεχνικού Προγράμματος της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων και συζητήθηκαν τα υπό δημοπράτηση έργα και οι νέες προτάσεις έργων που θα υποβληθούν.

Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου το οποίο εκτός από τη μεγάλη παρέμβαση ανάπλασης στην περιοχή των σημερινών Σφαγείων περιλαμβάνει και άλλα έργα  προϋπολογισμού 50 εκατομμυρίων ευρώ εκ των οποίων τα 35 εκατομμύρια αφορούν συνεχιζόμενα έργα ενώ άλλα 5,5 εκατομμύρια ευρώ  αφορούν  νέα έργα. Το Τεχνικό Πρόγραμμα της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής Πόλης αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ ενώ  χρηματοδοτούμενα έργα είναι η ανάπλαση του Ροδινιού, η επέκταση του ξύλινου πεζόδρομου, η Ροδιακή Έπαυλη, οι προσόψεις του Εθνικού Θεάτρου κ.ά.

«Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς την πορεία που ξεκινήσαμε δημιουργώντας έργα υποδομής, παρεμβαίνοντας με σημαντικές βελτιώσεις στα υπάρχοντα και σχεδιάζοντας το μέλλον» δήλωσε ο δήμαρχος.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου