Αθλητικά

Μαύρη Δευτέρα για τη Δωδεκανησιακή διαιτησία

Δυσάρεστες εκπλήξεις επιφύλαξαν για τη Δωδεκανησιακή διαιτησία οι χθεσινές ανακοινώσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα τους πίνακες των εθνικών κατηγοριών.
Οι απώλειες είναι σοβαρές και τα ερωτηματικά, σε σχέση με τα κριτήρια με τα οποία αντιμετωπίστηκαν οι αξιολογημένοι διαιτητές του ΣΔΠΔ, καθ’ όλα υπαρκτά.
Στον πίνακα της 1η κατηγορίας παρέμεινε ο Τάσος Σιδηρόπουλος και προφανώς δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, δεδομένου πως πρόκειται για τον κατά τεκμήριο κορυφαίο Έλληνα διαιτητή, μέλος της ελίτ της ευρωπαϊκής διαιτησίας.
Κατά τα λοιπά, σκέτη «σφαγή». Ο Μάριος Ωραιόπουλος χάρηκε μόλις μία χρονιά στον πίνακα διαιτητών της 2ης κατηγορίας, καθώς υποβιβάστηκε στην 3η, όπου θα συναντήσει τους… αμετακίνητους Τάσο Γιαννουκά και Νίκο Δημαράκη.
Στον πίνακα βοηθών της 2ης κατηγορίας το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο συνεχίζει με μοναδικό εκπρόσωπο τον Μανώλη Κόττορο, καθώς ο Γιάννης Κοκμοτός υποβιβάστηκε και ο Μιχάλης Χατζημανώλης μετακόμισε στη Σκωτία, χωρίς η κενή θέση να αναπληρωθεί.
Στον πίνακα βοηθών της 3ης κατηγορίας συναντάται, πέραν του ονόματος του Γιάννη Κοκμοτού, αυτό του Δημοσθένη Αλέκου, όχι όμως και τα ονόματα των Σπύρου Τσέτσου και Αλέξανδρου Σπάρταλη, που «καρατομήθηκαν».
Όσο για τους πίνακες των παρατηρητών, το «πικρό ποτήρι» του υποβιβασμού από την 1η στη 2η κατηγορία των παρατηρητών ήπιε ο Κώστας Ζαννετίδης, στην οποία θα είναι παρέα με τον Βαγγέλη Κατσιδώνη. Τις θέσεις τους στον πίνακα παρατηρητών της 3ης κατηγορίας διατήρησαν οι Βασίλης Τσαγγάρης και Μπάμπης Λάμπρου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου