ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φέτος το καλοκαίρι τα My market βάζουν χρώμα στη διατροφή μας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Το κα­λο­καί­ρι είναι ίσως η εποχή του χρό­νου με τους πε­ρισ­σό­τε­ρους φα­να­τι­κούς θαυ­μα­στές κι αυτό γιατί οι πε­ρισ­σό­τε­ροι το έχου­με συν­δυά­σει στο μυαλό μας με ξε­γνοια­σιά, βόλ­τες, δια­κο­πές… Την ώρα όμως, που εμείς απο­λαμ­βά­νου­με τον ήλιο, το σώμα μας «δίνει τη δική του μάχη» με την έντο­νη ζέστη και την υπε­ριώ­δη ακτι­νο­βο­λία.

Ας επι­λέ­ξου­με λοι­πόν να βοη­θή­σου­με τον ορ­γα­νι­σμό μας με μια πο­λύ­χρω­μη ασπί­δα φρέ­σκων φρού­των και λα­χα­νι­κών που μας προ­σφέ­ρουν ενυ­δά­τω­ση λόγω της υψη­λής πε­ριε­κτι­κό­τη­τάς τους σε νερό!

Ση­μα­ντι­κό ρόλο παί­ζει πάντα η ποιό­τη­τα των προ­ϊ­ό­ντων που επι­λέ­γου­με. Πόσες φορές έχου­με γευ­τεί ένα φρού­το ή μία σα­λά­τα που η γεύση και η μυ­ρω­διά του μας δίνει την αί­σθη­ση πως μόλις το έκο­ψαν από το χω­ρά­φι; και πόσες φορές άραγε έχου­με ζη­λέ­ψει εκεί­νους τους τυ­χε­ρούς που τρώνε λα­χα­νι­κά από το δικό τους μπο­στά­νι; Πολ­λοί μά­λι­στα έχου­με φα­ντα­στεί τον εαυτό μας να καλ­λιερ­γεί στην γλά­στρα τα δικά του λα­χα­νι­κά. Δεν θα ήταν υπέ­ρο­χο; Για να το πε­τύ­χου­με όμως χρειά­ζε­ται αρ­κε­τή προ­σπά­θεια και χρό­νος.

Ευ­τυ­χώς σε αυτό, έχου­με συμ­μά­χους μας τα My market που μας προ­σφέ­ρουν κα­θη­με­ρι­νά με­γά­λη ποι­κι­λία φρέ­σκων προ­ϊ­ό­ντων με 100% εγ­γύ­η­ση της φρε­σκά­δας τους από δια­λεγ­μέ­νους πα­ρα­γω­γούς, για να φτιά­ξου­με το δικό μας πο­λύ­χρω­μο κα­λά­θι για το τρα­πέ­ζι μας.

Τα έντο­να χρώ­μα­τά των φρού­των και λα­χα­νι­κών, κρύ­βουν φυ­το­θρε­πτι­κά συ­στα­τι­κά και αντιο­ξει­δω­τι­κές ου­σί­ες με πολ­λα­πλά οφέλη για τον αν­θρώ­πι­νο ορ­γα­νι­σμό και για να έχου­με μία ισορ­ρο­πη­μέ­νη δια­τρο­φή χρεια­ζό­μα­στε ημε­ρή­σια κα­τα­νά­λω­ση του­λά­χι­στον 5 με­ρί­δων με ποι­κι­λία χρω­μά­των.

Δια­λέ­γου­με λοι­πόν κόκ­κι­να φρού­τα όπως το καρ­πού­ζι και τα κε­ρά­σια για εξου­δε­τέ­ρω­ση των ελεύ­θε­ρων ριζών και προ­στα­σία του καρ­διαγ­γεια­κού συ­στή­μα­τος, πορ­το­κα­λί όπως τα ρο­δά­κι­να και τα βε­ρί­κο­κα για την αντιο­ξει­δω­τι­κή τους δράση και τις αντι­καρ­κι­νι­κές τους ιδιό­τη­τες. Πρά­σι­να όπως τα κο­λο­κύ­θια το αγ­γού­ρι, τα στα­φύ­λια για ενί­σχυ­ση της όρα­σης και αντιο­ξει­δω­τι­κή δράση και τα μπλε-μωβ βα­τό­μου­ρα & δα­μά­σκη­να για ενί­σχυ­ση του ανο­σο­ποι­η­τι­κού, απο­τρο­πή πρό­ω­ρης γή­ραν­σης των κυτ­τά­ρων και καρ­διο­προ­στα­τευ­τι­κή δράση.

Ξε­κι­νώ­ντας από σή­με­ρα λοι­πόν, κά­νου­με την βόλτα μας σε οποιο­δή­πο­τε κα­τά­στη­μα My market και αγο­ρά­ζου­με όσο το δυ­να­τόν πε­ρισ­σό­τε­ρα χρώ­μα­τα φρού­των και λα­χα­νι­κών, με εγ­γυ­η­μέ­νη φρε­σκά­δα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.