Σε τηλεφωνική συνομιλία του Δημάρχου Λέρου Μιχαήλ Κόλλια με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρεμαστινό σχετικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου περί “ανεπιθύμητων στη Λέρο βουλευτών”, ο Δήμαρχος Λέρου διευκρίνισε στον Αντιπρόεδρο της Βουλής ότι αναφερόταν αποκλειστικά στους βουλευτές της συγκυβέρνησης.
“Ανεπιθύμητοι στη Λέρο μόνον οι βουλευτές της συγκυβέρνησης”
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.