Στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, προχώρησε ο Διαγόρας Βατίου.
Οι «κυανέρυθροι» του Γιάννη Καμπούρη, απέκτησαν τον ταλαντούχο μέσο, Άντι Ντούσκου με την μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο από τους Ιππότες, τον έμπειρο αμυντικό μέσο, Κώστα Κυριακάκη που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν τον Αστέρα Μασάρων και τον αμυντικό, Γιώργο Ασλανίδη που αγωνιζόταν σε ομάδα της Α’ Κατηγορίας στην Καβάλα.
Ωστόσο, οι Βατενοί όπως όλα δείχνουν δεν θα σταματήσουν στους προαναφερθέντες την ενίσχυση του ρόστερ τους. Στις προπονήσεις του συλλόγου, συμμετέχει ένας μεσοεπιθετικός που αγωνιζόταν σε ομάδα της Α’ Κατηγορίας Θεσσαλονίκης.
Μέχρι στιγμής, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με την αγωνιστική του παρουσία στον προπονητή, Γιάννη Καμπούρη και όπως όλα δείχνουν, θα κινηθούν οι διαδικασίες απόκτησής του.
Τέλος, να αναφέρουμε τις επτά φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει ο Διαγόρας Βατίου στην περίοδο της προετοιμασίας του, οι οποίες είναι οι ακόλουθες.
Στις 5/8 με αντίπαλο την Ρόδο, στις 8/8 με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρδου, στις 12/8 με αντίπαλο τον Ηρακλή Μαριτσών, στις 19/8 με αντίπαλο τον Διαγόρα, στις 22/8 με αντίπαλο την Δόξα Ψίνθου, στις 26/8 με αντίπαλο τον Κλεάνθη και στις 29/8 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Απολλώνων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ