Η J.K.S Greece  Shotokan Association μετά από την γενική της συνέλευση που διεξήχθη στις 20-7-2015 αποφάσισε  δια του αρχηγού της Άνθιμου Αντώνογλου, να εκφράσει  τις θερμές ευχαριστίες της  σε όλη την ιατρική ομάδα της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ρόδου και ιδιαίτερα στον διευθυντή κ .Μόσχο  Νικήτα, για τις άρτιες και υψηλού επιπέδου ιατρικές φροντίδες που παρέχουν ανελλιπώς, σε όλους τους νοσηλευόμενους.

Παρόλο που καλούνται να εργάζονται σε ένα νοσοκομείο με ελλείψεις σε υλικά, η επιστημονική τους κατάρτιση καλύπτει πλήρως την νοσηλεία οποιουδήποτε ασθενούς, αποδεικνύοντας εν τοις πράγμασι ότι  η καρδιολογική μονάδα του νοσοκομείου Ρόδου είναι εφάμιλλη και καλύτερη πολλών φημισμένων  στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

«Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νικολή Νικολαΐδη των Hotel Atlantica Hellas καθώς και τον αντιδήμαρχο κ. Διακοσταματίου για την ευγενική προσφορά των κλινοσκεπασμάτων που σταλθήκαν στην καρδιολογική μονάδα. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κορναρόπουλο Ευγένιο, υποδιοικητή του Γ.Ν.Ρ. για την αποδοχή της προσφοράς».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ