Τοπικές Ειδήσεις

Συναντήσεις Βασίλη Υψηλάντη με υπουργούς

Σημαντικές συνεργασίες για Δωδεκανησιακά ζητήματα του Βασίλη Α. Υψηλάντη με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου

 

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης είχε εποικοδομητικές συνεργασίες στα Υπουργεία Υγείας, Μετανάστευσης και Ασύλου και στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Ειδικότερα, με την ευκαιρία της επισκέψεως στην Αθήνα του Δημάρχου Λέρου κ. Τιμοθέου Κωττάκη, ο βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης είχε συνεργασία στο Υπουργείο Υγείας, παρουσία και των βουλευτών του Νομού Μάνου Κόνσολα και Μίκας Ιατρίδη, με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, στον οποίον αφού έθεσαν τα προβλήματα του Νοσοκομείου της Λέρου, απέσπασαν από τον Υπουργό την υπόσχεση ότι το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα έχει επισκεφθεί το νησί, προκειμένου να σχηματίσει ο ίδιος άποψη για την λειτουργία του Νοσοκομείου και να προωθήσει εντονότερα τις λύσεις, οι οποίες έχουν προταθεί και μέχρι στιγμής δρομολογηθεί. Τονίζεται ότι, σε κάθε περίπτωση, χάρη και στις ενέργειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου, δεν υπάρχει κανένα κενό για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Πολύωρη συνάντηση ο Βασίλης Α. Υψηλάντης είχε, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Λέρου, και με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκο Παναγιωτόπουλο, στον οποίο τέθηκαν πρακτικά ζητήματα λειτουργίας του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης σε σχέση με την εν γένει λειτουργία του νησιού.

Παρέμβαση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη έκανε ο βουλευτής και για θέματα στελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, αλλά και για το πρόβλημα της λειψυδρίας στο νησί στον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Τέλος, με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου, ο Κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης συζήτησε πρακτικά θέματα λειτουργίας των Αστικών Συγκοινωνιών στους Δήμους Ρόδου και Κω, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με οδηγό, ζητήματα που αφορούν τον αεροπορικό τουρισμό, την ένταξη της Κω σε καινούργιο πρόγραμμα για την χρήση του ποδηλάτου, ενώ ο υφυπουργός δήλωσε στον βουλευτή ότι επιθυμεί συνάντηση με τους ιδιοκτήτες ταξί της Ρόδου, προσεχώς και παρουσία όλων των βουλευτών του νόμου.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης δήλωσε ότι οι συνεργασίες αυτές, είναι αδιάκοπες και αποσκοπούν πάντα στην καλυτέρευση της ζωής των Δωδεκανησίων. «Πάνω απ’ όλα,» δήλωσε χαρακτηριστικά « βάζω το συμφέρον των νησιών και των συμπατριωτών μου και με τον τρόπο αυτό λειτουργώ αμφίδρομα για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. »

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου