ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζάμπολ στη γιορτή του μπάσκετ!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ

Είναι η τε­λευ­ταία διορ­γά­νω­ση της φε­τι­νής αγω­νι­στι­κής… Τι κα­λύ­τε­ρο από το να βλέ­πεις να παί­ζουν τα παι­διά, να χαί­ρο­νται και να απο­λαμ­βά­νουν το μπά­σκετ σε μία πραγ­μα­τι­κή γιορ­τή. Σή­με­ρα και αύριο λοι­πόν πρό­κει­ται να διε­ξα­χθεί στο κλει­στό γυ­μνα­στή­ριο της Ια­λυ­σού, το φάι­ναλ-φορ της κα­τη­γο­ρί­ας μίνι, στο οποίο θα πά­ρουν μέρος ο Γ.Α.Σ. Ιά­λυ­σος, ο Κο­λοσ­σός Ρόδου, η Α.Ε. Δι­καί­ου και ο Ιπ­πο­κρά­της Κω. Οι τέσ­σε­ρις ομά­δες πήραν το ει­σι­τή­ριο από τους δύο ομί­λους και θα κο­ντρα­ρι­στούν με στόχο την πρω­τιά, αν και φυ­σι­κά είναι πε­ριτ­τό να ανα­φέ­ρου­με ότι σε τέ­τοιες ηλι­κί­ες το τε­λευ­ταίο πράγ­μα που παί­ζει ρόλο είναι το απο­τέ­λε­σμα.

Η αντί­στρο­φη μέ­τρη­ση λοι­πόν έληξε και το από­γευ­μα θα διε­ξα­χθούν οι δύο ημι­τε­λι­κοί στην Ια­λυ­σό… Στον πρώτο ο διορ­γα­νω­τής Γ.Α.Σ. θα υπο­δε­χθεί τον Ιπ­πο­κρά­τη Κω, ενώ στο δεύ­τε­ρο ο Κο­λοσ­σός θα παί­ξει με την Α.Ε. Δι­καί­ου. Όπως είναι εύ­λο­γο στο κλει­στό γυ­μνα­στή­ριο της Ια­λυ­σού ανα­μέ­νε­ται να βρε­θούν όλοι οι γο­νείς των αθλη­τών, πολλά παι­διά και αρ­κε­τοί φί­λα­θλοι για να πα­ρα­κο­λου­θή­σουν τις προ­σπά­θειες των νε­α­ρών αθλη­τών, που είναι απο­φα­σι­σμέ­νοι να δώ­σουν τον κα­λύ­τε­ρο τους εαυτό και να κερ­δί­σουν το χει­ρο­κρό­τη­μα του κό­σμου.

Η «δσπορ» σας πα­ρου­σιά­ζει σή­με­ρα ένα πλού­σιο αφιέ­ρω­μα με τα ρό­στερ όλων των ομά­δων και φω­το­γρα­φί­ες των τεσ­σά­ρων φι­να­λίστ της διορ­γά­νω­σης. Οι μι­κροί φίλοι και αθλη­τές του μπά­σκετ θα απο­λαύ­σουν μία πραγ­μα­τι­κή γιορ­τή και πάνω απ’ όλα θα κά­νουν νέους φί­λους, θα παί­ξουν και θα χα­ρούν με τη μα­γεία της… «πορ­το­κα­λί» Θεάς.

«ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟ­ΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑ­ΛΥ­ΣΟ»

Ο Γιώρ­γος Χα­τζη­κα­λη­μέ­ρης ανα­φέρ­θη­κε στο φάι­ναλ-φορ της κα­τη­γο­ρί­ας μίνι και τό­νι­σε χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά: «Κα­ταρ­χήν θέ­λου­με να συγ­χα­ρού­με την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δω­δε­κα­νή­σου για την προ­σπά­θεια που κάνει για την ανά­πτυ­ξη του μπά­σκετ και να την ευ­χα­ρι­στή­σου­με για τη διορ­γά­νω­ση, που θα διε­ξα­χθεί στο κλει­στό γυ­μνα­στή­ριο της Ια­λυ­σού. Εμείς θα προ­σπα­θή­σου­με να κά­νου­με ότι μπο­ρού­με για να πάνε όλα καλά και όσοι βρε­θούν στο γή­πε­δο να φύ­γουν ικα­νο­ποι­η­μέ­νοι από το βαθμό της φι­λο­ξε­νί­ας. Το πρό­γραμ­μα έχει ανα­κοι­νω­θεί, ενώ ετοι­μά­σα­με αφί­σες, φυλ­λά­δια και ανα­μνη­στι­κά δι­πλώ­μα­τα για όλα τα παι­διά. Φυ­σι­κά θα γί­νουν οι απο­νο­μές και απευ­θύ­νου­με κά­λε­σμα σε όλο τον κόσμο να έρθει στο γή­πε­δο και να πα­ρα­κο­λου­θή­σει τις προ­σπά­θειες των νε­α­ρών αθλη­τών. Στις ηλι­κί­ες αυτές πι­στεύ­ου­με ότι ση­μα­σία δεν έχουν τα απο­τε­λέ­σμα­τα, αλλά η συμ­με­το­χή. Η επι­θυ­μία μας είναι να ευ­χα­ρι­στη­θούν τα παι­διά το μπά­σκετ και να ξε­δι­πλώ­σουν το τα­λέ­ντο τους, όποιο κι αν είναι το απο­τέ­λε­σμα. Πι­στεύω ότι οι διορ­γα­νώ­σεις αυτές θα συ­νε­χι­στούν και τα επό­με­να χρό­νια και μά­λι­στα στο κα­λε­ντά­ρι της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. να συ­μπε­ρι­λη­φθούν και τουρ­νουά για μίνι κο­ρί­τσια και πα­γκο­ρα­σί­δες. Πε­ρι­μέ­νου­με λοι­πόν τον κόσμο να έρθει στο γή­πε­δο και να πα­ρα­κο­λου­θή­σει την τε­λευ­ταία διορ­γά­νω­ση της χρο­νιάς, η οποία θα κλεί­σει με τον κα­λύ­τε­ρο δυ­να­τό τρόπο».

ΤΟ ΠΡΟ­ΓΡΑΜ­ΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙ­ΝΑΛ-ΦΟΡ

ΣΗ­ΜΕ­ΡΑ (ΗΜΙ­ΤΕ­ΛΙ­ΚΟΙ):

Δ.Κ.Γ. Ια­λυ­σού (17:00): Γ.Α.Σ. Ιά­λυ­σος- Ιπ­πο­κρά­της Κω

Δ.Κ.Γ. Ια­λυ­σού (19:00): Α.Ε. Δι­καί­ου- Κο­λοσ­σός Ρόδου

ΚΥ­ΡΙΑ­ΚΗ(29/06):

Δ.Κ.Γ. Ια­λυ­σού (12:00): Μι­κρός τε­λι­κός

Δ.Κ.Γ. Ια­λυ­σού (14:00): Με­γά­λος τε­λι­κός

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.