Αθλητικά

Φοίβος: Έκανε την αρχή με τον αρχηγό του

Τα πρώτα αποτελέσματα της αθόρυβης, πλην όμως ουσιαστικής δουλειάς που έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα, είναι πλέον σε θέση να αρχίσει να ανακοινώνει η διοίκηση του Φοίβου.
Λίγες μέρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Νίκο Ορφανίδη, ο οποίος θα συνεχίσει να καθοδηγεί τους “κυανοκίτρινους”, ήρθε η σειρά του Τάσου Φτάκλα να ανοίξει τον “χορό” για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών.
Ο αρχηγός της ομάδας είπε το “ναι” στην πρόταση για ανανέωση και όπως όλα δείχνουν, δεν είναι ο μόνος, καθώς η πρόεδρος Αθηνά Δελαπόρτα και οι συνεργάτες της έχουν στα “σκαριά” επιπλέον ανακοινώσεις εντός των επόμενων ημερών.
Μάλιστα, η διοίκηση και ο Νίκος Ορφανίδης έχουν βολιδοσκοπήσει και τους πρώτους μετεγγραφικούς στόχους και εμφανίζονται αισιόδοξοι για την αίσια εξέλιξη της προσπάθειας τους να ενισχύσουν την ομάδα ουσιαστικά, δημιουργώντας ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου