Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται πως προχωράει σε αναφορά στον Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου, ζητώντας να ελεγχθούν από το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι αποφάσεις του δικαστή Γεράσιμου Βρυώνη.
Ο κ. Βρυώνης είναι ο δικαστής της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που δέχτηκε την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δίνοντας έτσι κατ’ επέκταση το «δικαίωμα» στους «ερυθρόλευκους» να παραστούν ως διάδικοι στο CAS, όπου ο ΠΑΟΚ έχει προαναγγείλει ότι θα προσφύγει.
Στον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι την ίδια μέρα που ο κ. Βρυώνης έκανε δεκτή την παρέμβαση του Ολυμπιακού, σε άλλη υπόθεση πειθαρχικής διαδικασίας (ΓΑΣ Ιάλυσος κατά Ο.Φ. Ιεράπετρας), έκρινε ότι δεν είναι νόμιμη η πρόσθετη παρέμβαση σε πειθαρχική δίκη.
Να σημειώσουμε ότι οι «τοξοβόλοι» δεν είχαν ταξιδέψει στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τους «μελανόλευκους», χάνοντας το παιχνίδια στα χαρτιά με σκορ 3-0 και στην συνέχεια κατέθεσαν έφεση η οποία απορρίφθηκε.
Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δηλώνουν αποφασισμένοι, στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, να πάρουν ξεκάθαρες απαντήσεις και να ελεγχθούν πειθαρχικά τυχόν παραλείψεις ή παραπτώματα από τους δικαστές που αρνήθηκαν να δικάσουν την ουσία της υπόθεσης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ