ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συλλυπητήριο μήνυμα ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ Ν.Δ., για τον θάνατο της Θάλειας Καρακατσάνη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
κηδεία

Η ανα­κοί­νωση της αιφ­νί­διας και πρόωρης απώ­λειας της καθη­γή­τριας Θάλειας Καρα­κα­τσάνη βύθισε σε θλίψη την κοι­νω­νία της Ρόδου .

Οι κομ­μα­τι­κές επι­τρο­πές της ΝΔ , ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΕ σε έκτα­κτες συνε­δριά­σεις τους, δια περι­φο­ράς απο­φά­σι­σαν από κοινού τα κάτωθι:

1) Να εκφρά­σουν τα θερμά τους συλ­λυ­πη­τή­ρια στο σύζυγό της κ. Αντώνη Χρήστου και όλα τα μέλη της οικο­γέ­νειάς της .

2) Να παρα­στούν εκπρό­σω­ποι στην εξόδιο ακο­λου­θία την Τρίτη στις 11 το πρωί στην Παναγιά – Καθο­λική της Κρε­μα­στής.

3) Να κατα­τε­θεί αντί στε­φά­νου χρη­μα­τικό ποσόν στο χαμό­γελο του Παιδιού εις μνήμην της.

4) Να ανα­γνω­στεί το παρόν στην εξόδιο ακο­λου­θία

και να δημο­σιευ­θεί στον τοπικό τύπο.

 

Υπο­δειγ­μα­τική σύζυγος και καθη­γή­τρια.

Δυσα­να­πλή­ρωτο το κενό που αφήνει στην εκπαι­δευ­τική κοι­νό­τητα, μια πολύ­χρονη παρου­σία με πολλά θετικά πρόσημα ευαι­σθη­σίας , αγάπης , εργα­τι­κό­τη­τας και ανθρω­πιάς.

Αιωνία της η μνήμη.

 

Η πρό­ε­δρος της ΔΕΕΠ           Ο πρό­ε­δρος της ΔΗΜΤΟ

Έφη Χαρα­λα­μπο­πού­λου         Αντώνης Αρφαράς

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.