Τοπικές Ειδήσεις

ΔΣΡ: Ενημέρωση για το θέμα των κρουσμάτων covid -19 στο Δικαστικό μέγαρο

Μετά  από προφορική ενημέρωσή μας για την εμφάνιση τρίτου κρούσματος της νόσου covid -19 στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου έχει προγραμματιστεί να γίνει  απολύμανση στο Δικαστικό Μέγαρο αύριο Δευτέρα από τις 8.00 έως τις 10.00..

Παράλληλα, θα υποβληθεί άμεσα αίτημα από τη Διοίκηση του Πρωτοδικείου προς το Υπουργείο  Δικαιοσύνης για την άρση της λειτουργίας του Δικαστηρίου για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Μέχρι την λήψη της σχετικής απόφασης αιτηθήκαμε ως Σύλλογος την άμεση έκδοση πράξης για την αναστολή όλων των προθεσμιών και την άρση της λειτουργίας του δικαστηρίου από τη Δευτέρα. Το αίτημα μας εξετάζεται ήδη από τις διοικήσεις των δικαστηρίων με τις οποίες είμαστε σε συνεχή επικοινωνία, όπως και με την Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Σε κάθε περίπτωση, και έως ότου ληφθούν οι αποφάσεις από τους αρμόδιους, συνιστάται να περιορίσετε την παρουσία σας στο Δικαστικό Μέγαρο για τα απολύτως απαραίτητα  και να τηρείτε  αυστηρά τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Θα λάβετε άμεση ενημέρωση αμέσως μόλις υπάρξουν νεότερες εξελίξεις.

Για το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου

Ο Πρόεδρος                                                      Η Γ. Γραμματέας

Βασίλειος Περίδης                                          Καλλιόπη Παπαπαύλου – Βαρδέλλη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου