Πολιτιστικά

Αργυρό μετάλλιο στον Αθηναγόρα Σκιαδόπουλο

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η «31η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» με την επωνυμία «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» με την συμμετοχή 370 μαθητών από όλη την χώρα και οι οποίοι είχαν προκριθεί μετά τους διαδοχικούς διαγωνισμούς «ΘΑΛΗΣ» και « ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»

Αξίζει να αναφέρουμε την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο μαθητής μας ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος με την εξαιρετική επίδοσή του πήρε ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.

Η βράβευση των μαθητών που κατέκτησαν μετάλλιο έγινε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη μεγάλη αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών

Να σημειωθεί η αξιόλογη παρουσία του νομού μας στον διαγωνισμό αυτό από από τον οποίο συμμετείχαν επτά μαθητές που με την εξαιρετική απόδοσή τους στον διαγωνισμό μας έκαναν όλους περήφανους και τα ονόματα των οποίων είναι

Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕΜΕ
Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
ΤΣΙΝΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΓΝΗ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΑΔΑΜ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους.

Ειδικά η Διοικούσα Επιτροπή και τα μέλη του Παραρτήματος μας εύχονται καλή επιτυχία στον ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟ που θα συμμετάσχει στην ΜΕΣΟΓΕΙΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 2014 που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 13 Απριλίου καθώς και στον ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ της ΕΜΕ, ο οποίος θα διεξαχθεί επίσης στην Αθήνα στις 12 Απριλίου προκειμένου να επιλεγεί η Εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην 31η Μαθηματική Βαλκανιάδα (ΒΜΟ) που θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου