Αθλητικά

Ένωση S.L.2 -F.L.: Στις 11 Φεβρουαρίου η έκτακτη γενική συνέλευση

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η Ένωση Super League 2- Football League, ενημέρωσε ότι την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση.
Αναλυτικά:
«Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 13:00 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Εκλογή τριών (3) εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League.
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου την Τετάρτη 12/2/2020 και ώρα 13:00 στον ίδιο χώρο και με ίδιο θέμα ημερήσιας διάταξης, οπότε και θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου