Ειδήσεις

Δημοψήφισμα στον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κατά τη συνεδρίαση του στις 27 Νοεμβρίου 2014 αποφάσισε ομόφωνα, μετά την από 21/11/2014 απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων, τη διενέργεια δημοψηφίσματος στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2014, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου που θα αφορά το νομοσχέδιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και τη μορφή των κινητοποιήσεων των Δικηγόρων. Ειδικότερα το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί στα γραφεία του Συλλόγου την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 και την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Ειδικότερα θα υπάρχουν τρία ψηφοδέλτια : ένα υπέρ του νομοσχεδίου (με τη λέξη ΝΑΙ), ένα κατά του νομοσχεδίου (με τη λέξη ΟΧΙ) και ένα λευκό ψηφοδέλτιο. Στο ψηφοδέλτιο του «ΟΧΙ», οι Δικηγόροι καλούνται επίσης να απαντήσουν επί δύο ερωτημάτων  που αφορούν τη μορφή των περαιτέρω κινητοποιήσεων τους και συγκεκριμένα : α) «αποχή διαρκείας», β) «αποχή περιορισμένης διάρκειας ή στοχευμένη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου