Αθλητικά

Πιγκουίνοι Ρόδου: Η γιορτή του «Penguins Chrono»

Οι Πιγκουίνοι Ρόδου, με την συμμετοχή του Πρωτέα Καλύμνου και του Ροδίων Άθλησις, διοργάνωσαν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο κολυμβητήριο του Κολλεγίου Ρόδου, την αθλητική προπονητική γιορτή «Penguins Chrono».
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Το Σάββατο 24/10 οι Πιγκουΐνοι Ρόδου διοργάνωσαν κοινή χρονομέτρηση στο κολυμβητήριο του Κολλεγίου Ρόδου. Στις δύσκολες αυτές συνθήκες που ζούμε και σε μια χρονιά με λίγες αγωνιστικές δραστηριότητες για τα σωματεία της κολύμβησης στην περιοχή μας, οφείλουμε να δημιουργούμε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε οι αθλητές μας να μένουν με ισχυρό κίνητρο στον αθλητισμό. Προετοιμάζοντας άριστα τον χώρο, τοποθετώντας μοναδικές θέσεις για τον κάθε αθλητή με απόσταση 1,5 μέτρο και ακλουθώντας το πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α. για την κολύμβηση πραγματοποιήθηκε η κοινή χρονομέτρηση με τα σωματεία της Δωδεκανήσου. Σίγουρα οι εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου και η πολύ καλή προετοιμασία από την ομάδα δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον.
Συμμετείχαν οι ομάδες Πρωτέας Καλύμνου με 11 αθλητές, το Ροδίων Άθλησις με 22 αθλητές και οι Πιγκουΐνοι Ρόδου με 45 αθλητές τις προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας.
Οι αθλητές είχαν την δυνατότητα να χρονομετρηθούν σε 4 αγωνίσματα περνώντας ένα έντονο προπονητικό 2ωρο. Όλοι οι αθλητές στο τέλος του χρονομέτρου παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο για την συμμετοχή τους.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές των ομάδων τους. Το απόγευμα της ιδία ημέρας η ομάδα μας συμμετείχε σε αντίστοιχη χρονομέτρηση στο Ροδίων Άθλησης.
Το Penguins Chrono αντικατέστησε το 3o Penguins Cup που ήταν να διοργανωθεί στις ίδιες ημερομηνίες .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου