Εχασε χθες, την μάχη με την ζωή, ο 72χρονος Κωνσταντίνος Ανθούλης του Γεωργίου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της Κω, μετά από τροχαίο.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ο 72χρονος, με συνεπιβάτισσα 66χρονη, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε τοιχίο και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού, ο οποίος τελικά απέβη μοιραίος και το σοβαρό τραυματισμό της 66χρονης.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.