Τοπικές Ειδήσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη προς την Α΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδ/σου

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην Ά Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου για τις επιτυχημένες επιχειρήσεις απομάκρυνσης καταληψιών από κοινόχρηστους χώρους, που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα σημεία του νησιού μας, με τη συνδρομή του Δήμου Ρόδου.

Συγχαίρω ιδιαίτερα την Α’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου για τον άψογο συντονισμό των αρμόδιων υπηρεσιών της με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, που είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή παρέμβαση στην παραλία στην περιοχή του ΚΟΒΑ για την απομάκρυνση 114 παράτυπων μεταναστών οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί εκεί. Με τους απαραίτητους χειρισμούς, την ταυτοποίησή των ανθρώπων αυτών με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη μεταφορά τους στις προβλεπόμενες δομές, ένα ευαίσθητο κοινωνικό φαινόμενο διευθετήθηκε άψογα, πριν πάρει διαστάσεις.

Η Δημοτική Αρχή του Αντώνη Καμπουράκη, θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε αντίστοιχη προσπάθεια των τοπικών μας αρχών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου