Ειδήσεις

Συσκέψεις του κ. Χ. Κόκκινου με τους επικεφαλής των υπηρεσιών της Π.Ν.Αι.

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του για συντονισμό και εποπτεία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος πραγματοποίησε σήμερα διαδοχικές συναντήσεις εργασίας με επικεφαλής διευθύνσεων και τμημάτων των υπηρεσιών της Π.Ν.Αι. στη Ρόδο.

Στόχος η εύρυθμη λειτουργία της Π.Ν.Αι., -που αντιμετωπίζει ζητήματα υποστελέχωσης-, η αναλυτική καταγραφή των αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό και σε υλικοτεχνικές υποδομές και η καλύτερη ανταπόκριση στα αιτήματα των νησιωτών μας.

Εντός των προσεχών ημερών θα συνεχιστούν οι συνεργασίες προκειμένου η συλλογική προσπάθεια να αποδώσει στην επίτευξη των στόχων της Π.Ν.Αι. και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

  • Στις 28 και 29/7/2017 ο κ. Χ. Κόκκινος θα περιοδεύσει στα νησιά της Καλύμνου και της Τελένδου, θα έχει συσκέψεις με φορείς του νησιού στο δημαρχείο Καλύμνου και στο επαρχείο και στις 15:00 στις 28/9/2017 θα φιλοξενηθεί στο σταθμό Αιγαίο TV (Cosmote TV πλατφόρμα 668).

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου