Τρεις νέοι… κάτοικοι ακριτικών νησιών της Δωδεκανήσου προστέθηκαν στα Δημοτολόγια της Πάτμου και της Κάσου με την αρωγή και την στήριξη της Hopegenesis, που καταγράφει πλέον περισσότερες από 100 γεννήσεις σε ακριτικές περιοχές.
Ειδικότερα στα τελευταία 24ωρα, γεννήθηκαν δύο αγοράκια από την Πάτμο και ένα κοριτσάκι από την Κάσο.
Στο Μαιευτήριο «Μητέρα» της Αθήνας, γεννήθηκε πρώτα ένα αγοράκι βάρους 3.130 γρ. οι γονείς του οποίου διαμένουν στην Πάτμο, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης +πράττουμε του Ασφαλιστικού Ομίλου EUROLIFE ERB!
Λίγα 24ωρα αργότερα ήρθε στον κόσμο ένα ακόμα αγοράκι βάρους 3.260 γρ. με καταγωγή επίσης από την Πάτμο, στο μαιευτήριο Μητέρα.
Χθες, η ακριτική Κάσος μόλις απέκτησε μια νέα κάτοικο! Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.570 γρ., το οποίο γεννήθηκε στην κλινική Euromedica της Ρόδου, υπό την ιατρική παρακολούθηση του Δρ. Ιωάννη Χατζή.
Η Eurolife ERB από φέτος συνεργάζεται με τη HOPEgenesis, υποστηρίζοντας το έργο της για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.
Η συνεργασία αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της Eurolife ERB, +πράττουμε, και στόχο έχει να αναδείξει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και τις διαστάσεις του. Μαζί με τη HOPEgenesis, η εταιρεία δίνει σε γυναίκες που ζουν σε απομακρυσμένες, ακριτικές και νησιωτικές περιοχές πρόσβαση σε υπηρεσίες ιατρικής φροντίδας και υποστήριξης κατά τη διάρκεια της κύησης και του τοκετού.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ