Τοπικές Ειδήσεις

Συντήρηση του οδικού δικτύου των Λειψών – Ο Περιφερειάρχης υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο

Στο πλαίσιο της υποστηρικτικής λειτουργίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προς τους Δήμους της περιοχής ευθύνης της, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος – μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοπράτησης, υπέγραψε την εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο, για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Λειψών», συνολικού ύψους 352.216,19 ευρώ.

 

Για την εκτέλεση του έργου έχει συναφθεί Διαβαθμιδική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Λειψών βάσει της οποίας η Περιφέρεια ανέλαβε να δημοπρατήσει και να εκτελέσει το έργο για λογαριασμό του Δήμου.

Το έργο έχει στόχο την αναβάθμιση της ασφάλειας του οδικού δικτύου και την εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, όπου η διέλευσή τους γίνεται από δύσκολη έως αδύνατη.

Θα εκτελεστούν εργασίες διαμόρφωσης και τσιμεντόστρωσης των παρακάτω δρόμων:

 

· Δρόμος από ιδιοκτησία Γιώργου Κραμβουσανού έως ιδιοκτησία Αμερικάνας

· Δρόμος προς Νεκροταφείο

· Δρόμος Ευαγγελίστρια – Ελεούσα

· Δρόμος από αντλιοστάσιο Λεμονούς έως Άγιο Νεκτάριο

· Δρόμος Άγιος Ισίδωρος – Δημοτικό Σχολείο

· Δρόμος Μελίσσια – Κατήφορος

· Δρόμος προς Παντελοχώρι

· Δρόμος προς Πατέλλα και

· Δρόμος προς θέση Βαρδιάνου

 

Ο ανάδοχος υποχρεούται να ολοκληρώσει το έργο σε δέκα (10) μήνες από την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου