Με πολλά «καυτά» θέματα θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Τετάρτη 29 Απριλίου.
Μετά από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, αλλά και την τηλεδιάσκεψη της Super League για το ενδεχόμενο επανέναρξης της αγωνιστική δράσης, η Ομοσπονδία θα συζητήσει μια σειρά από ζητήματα.
Αρχικά θα τεθεί στο τραπέζι ο ορισμός τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα διεξαχθεί στο τέλος Ιουνίου, με θέμα την τροποποίηση του καταστατικού ώστε οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Εκτελεστικής Επιτροπής να γίνουν τον προσεχή Ιούλιο. Όσο για τις εκλογές της ΕΠΟ, αυτές ίσως γίνουν τέλος Αυγούστου αντί για Οκτώβριο.
Παράλληλα, ανάλογα και με τις κυβερνητικές αποφάσεις, αναμένεται να αποφασιστεί τι θα συμβεί με το Κύπελλο Ελλάδας, την Γ’ Εθνική και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές για οριστική διακοπή τους και αναδιάρθρωση, με την τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ να έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη ( μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού), προκειμένου όποιες αποφάσεις παρθούν να τεθούν στην τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής που θα γίνει την Τετάρτη.
Τέλος, θα αποφασιστεί ποια θα είναι η έδρα της Εθνικής Ομάδας στους αγώνες του Nations League.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ