Το Porto Carras Grand Resort, βραβευμένο ως το κορυφαίο ξενοδοχείο γκολφ στην Ελλάδα στα World Golf Awards, φιλοξένησε το 9º Porto Carras Pro Am & Open 2018 από τις 19 Απριλίου έως τις 22 Απριλίου 2018. Το τουρνουά διοργανώθηκε από το Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με το PGA Greece.

Ο διεθνής αγώνας γκολφ, που διοργανώθηκε για 9η συνεχή χρονιά στο γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras Grand Resort, ξεπέρασε τις προσδοκίες, με συμμετοχή 30 ομάδων (120 παικτών από 13 χώρες). Ο αγώνας αυτός συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων pro-am της Ευρώπης, με συμμετοχές κορυφαίων επαγγελματιών γκολφέρ από όλη την Ευρώπη.

Στο παραπάνω αγώνα διακρίθηκε ο Πάρης Καϊλής, μαθητής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Ειδικότερα, στο ομαδικό η ομάδα με την οποία αγωνίστηκε ο Πάρης Καϊλής κατέλαβε την 5η θέση ανάμεσα σε 20 ομάδες και στο ατομικό ο Πάρης Καϊλής κατέλαβε την 3η θέση ανάμεσα σε 60 αθλητές.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τον μαθητή Πάρη Καϊλή για τις σημαντικές διακρίσεις του και του εύχεται πάντα επιτυχίες.

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ