Αθλητικά

Στην Κρήτη ο Μαθιός

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ο Παναγιώτης Μαθιός αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς, γεγονός που δεν του επιτρέπει να προπονηθεί όπως θα ήθελε, ακολουθώντας συντηρητικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να είναι σε θέση να ενισχύσει τον Κλεόβουλο στις επίσημες υποχρεώσεις του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» ο έμπειρος επιθετικός τις τελευταίες δύο ημέρες βρέθηκε στην Κρήτη, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικό γιατρό για να αποφασιστεί τι θα πράξει ενόψει των play off του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός συνέστησε στον Μαθιό να συνεχίσει τις χαλαρές προπονήσεις, ενώ του έδωσε και θεραπευτική αγωγή να ακολουθήσει, έτσι ώστε να ενισχύσει την ομάδα του στις αναμετρήσεις που έρχονται.

Μετά τα play off, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να επισκεφτεί εκ νέου τον γιατρό για να επανεξεταστεί.
Η άφιξη του Μαθιού στο νησί μας, αναμένεται σήμερα.
Από εκεί και πέρα, χθες οι ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου επέστρεψαν στις προπονήσεις, έπειτα από το ρεπό της Τρίτης, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των play off με αντίπαλο την ΑΕΡΑ.

Η προετοιμασία τους θα ολοκληρωθεί σήμερα, με τον προπονητή, Δημήτρη Δογιάμα έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα να αναμένεται να δώσει εντολή να εκτελεστούν οι τελευταίες ασκήσεις πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του, όπως και σε ασκήσεις στη λειτουργία των ποδοσφαιριστών στο τελείωμα των φάσεων και στις στημένες μπάλες.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Λάκης Κακλαμάνος ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις, προκειμένου να βρεθεί στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση έπειτα από τον τραυματισμό του στο χέρι, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τους Αφαντενούς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου