Με κυβερνητική απόφαση οι αθλητικές δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου θα διεξαχθούν κανονικά – Τι αναφέρει σε tweet ο Λευτέρης Αυγενάκης

Παρά την απειλή του κοροναϊού, κανονικά θα παιχθούν οι αγώνες όλων των αθλημάτων στα ελληνικά γήπεδα. Eπειτα από κυβερνητική σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου η απόφαση πάρθηκε: οι αθλητικές δραστηριότητες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου (29/2-1/3) θα διεξαχθούν κανονικά, καθώς δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής των αγώνων!

Την απόφαση γνωστοποίησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα διεξαχθούν κανονικά όλοι οι αγώνες τις επόμενες μέρες. Στο μήνυμά του ο υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρει: «Κανονικά θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες αθλητικές δραστηριότητες τις προσεχείς ημέρες. Δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής, σύμφωνα με τους ειδικούς, καθηγητές επιδημιολόγους, λοιμωξιολόγους που συμβουλεύεται καθημερινά το Υπουργείο Υγείας. Ωστόσο ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής».

Lefteris Avgenakis@l_avgenakis

Κανονικά θα διεξαχθούν οι προγραμματισμενες αθλητικές δραστηριότητες τις προσεχείς ημέρες.Δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής,σύμφωνα με τους ειδικούς,καθηγητές επιδημιολόγους,λοιμωξιολόγους που συμβουλεύεται καθημερινά τοΥπουργείοΥγείας.Ωστόσο ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής.

View image on Twitter
22 people are talking about this

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ