Ειδήσεις

Ο Φ. Χατζηδιάκος ζήτησε από τους συνεργάτες του να καταθέσουν απολογισμό δράσης

Να καταθέσουν μέσα στις επόμενες ημέρες απολογισμό δράσης για το εξάμηνο που πέρασε ζήτησε από τους συνεργάτες του ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.
Ο κ. Χατζηδιάκος τόνισε πως οι πάντες θα πρέπει να δουλέψουν με γρήγορους ρυθμούς για να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία θα αποδείξουν πως η δημοτική αρχή με βάση τις δυνατότητες που έχει εργάζεται για να αντιμετωπίσει όλα τα ζητήματα.
«Οι απολογισμοί του εξαμήνου θέλω το συντομότερο να είναι στο γραφείο μου προκειμένου να σχηματίσω ακόμη πληρέστερη εικόνα για όλα όσα γίνονται. Εν συνεχεία θα ενημερωθούν και οι πολίτες για όλα όσα έχουν υλοποιηθεί μέχρι τώρα», δήλωσε ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος.
Επαγρύπνηση και συνεχή εργασία ζήτησε ο δήμαρχος από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο, αρμόδιο για τη Διεύθυνση Πρασίνου, κ. Στέφανο Κυριαζή.
«Θέλω να δοθεί ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στην πόλη και τις δημοτικές ενότητες. Να δουλεύουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς τα συνεργεία όλων των αρμοδίων Διευθύνσεων. Με αφορμή την επέτειο της Ενσωμάτωσης στις 7 Μαρτίου θέλω να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο κέντρο της πόλης. Όλα θα πρέπει να είναι στην εντέλεια», τόνισε ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος.
Απολογισμό θα πρέπει να καταθέσουν και οι πρόεδροι οργανισμών και επιχειρήσεων του Δήμου για τις δράσεις που υλοποιήθηκαν τους πρώτους έξι μήνες της θητείας τους.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της μελέτης που συντάχθηκε για λογαριασμό της “ΔΕΡΜ ΑΕ” και θα δημοσιοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη, 4 Μαρτίου.
«Τα αποτελέσματα της μελέτης θα παρουσιαστούν την προσεχή Τέταρτη, 4 Μαρτίου στο δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο, τον αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Γιάννη Περδίκη, και το διοικητικό συμβούλιο της “ΔΕΡΜ ΑΕ”. Εν συνεχεία θα ληφθούν αποφάσεις για τη διαχείριση των ακινήτων που τελούν υπό την ευθύνη μας», δήλωσε ο πρόεδρος της “ΔΕΡΜ ΑΕ” κ. Γιάννης Κούρτης.
Βούληση της διοίκησης της “ΔΕΡΜ ΑΕ” είναι να αναπτυχθεί συνεργασία με ιδιώτες για τη διαχείριση επιχειρήσεων που δεν είναι βιώσιμες.
Στην παρούσα φάση το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας προσπαθεί να δρομολογήσει τους διαγωνισμούς για τις προμήθειες των προϊόντων που χρειάζονται για να λειτουργήσουν τα καταστήματα τη θερινή περίοδο.
«Έχουμε δρομολογήσει επίσης τις διαδικασίες και για τις προσλήψεις του εποχικού προσωπικού. Καταθέσαμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο αρμόδιο υπουργείο από τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά λόγω των εκλογών η διαδικασία κόλλησε. Μας ζήτησαν να προχωρήσουμε στη λήψη των σχετικών αποφάσεων», δήλωσε ο κ. Γιάννης Κούρτης και πρόσθεσε πως ζητήθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών να εγκριθεί η πρόσληψη 45 ατόμων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου