Ειδήσεις

Δήλωση της Μαρίας Αγγέλου για τις εθνικές εκλογές

«Σήμερα είναι η μέρα της δημοκρατίας. Σήμερα είναι η μέρα που βρίσκουμε ξανά την ελπίδα μας. Γυρίσαμε σελίδα. Οι πολίτες έδωσαν την κατάλληλη απάντηση στις πολιτικές λιτότητας που μας εξαθλίωσαν και σε όσους την πρέσβευαν.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διέψευσαν τους δημοσκόπους που μας ήθελαν εκτός βουλής και αντί αυτού είμαστε οι ρυθμιστές της πολιτικής σταθερότητας. Είμαστε αυτοί που με τη συμβολή τους δημιουργήθηκε άμεσα μια νέα σταθερή κυβέρνηση.

Όσον αφόρα την πορεία μας στα Δωδεκάνησα, καθημερινοί άνθρωποι με αγώνα καταφέραμε να φέρουμε ένα αξιοπρεπές ποσοστό δίχως κομματικούς μηχανισμούς και τεχνικές του παρελθόντος. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν δίνοντας μου την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιό μας. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου με την δύναμη που μου δώσατε, τιμώντας την επιλογή σας στο πρόσωπο μου και στηρίζοντας την νέα κυβέρνηση με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου μας. Των Δωδεκανήσων».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου