ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι 24 δήμοι που ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μεγίστη

Οι προ­ϋ­πο­λο­γι­σμοί τους, σύμ­φω­να με το σχε­τι­κό νόμο, έπρε­πε να είχαν εγκρι­θεί από τις Απο­κε­ντρω­μέ­νες Διοι­κή­σεις μέχρι τις 31 Δε­κεμ­βρί­ου 2013. Ωστό­σο μέχρι πριν από με­ρι­κές ημέ­ρες όχι μόνο δεν είχαν εγκρι­θεί αλλά ούτε καν απο­στα­λεί στις Απο­κε­ντρω­μέ­νες Διοι­κή­σεις!

Απο­τέ­λε­σμα, οι 24 δήμοι τους οποί­ους απο­κα­λύ­πτει η aftodioikisi.gr, να κιν­δυ­νεύ­ουν με λου­κέ­το, καθώς, με βάση το νόμο, χωρίς εγκε­κρι­μέ­νο προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό δεν μπο­ρούν να κα­λύ­ψουν παρά μόνο τη μι­σθο­δο­σία των υπαλ­λή­λων τους και καμία άλλη δα­πά­νη, όπως λει­τουρ­γι­κά έξοδα, προ­μή­θειες, κα­τα­βο­λή προ­νοια­κών επι­δο­μά­των κλπ.

Πρό­κει­ται για τους δή­μους:

-Γαύ­δου, Σφα­κί­ων, Κα­ντά­νου-Σε­λή­νου, Φαι­στού και Γόρ­τυ­νος στην Πε­ρι­φέ­ρεια Κρή­της

-Οι­χα­λί­ας, Πύλου-Νέ­στο­ρος και Νε­μέ­ας στην Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου

-Ζα­χά­ρως, Αρ­χαί­ας Ολυ­μπί­ας και Ξη­ρο­μέ­ρου στην Πε­ρι­φέ­ρεια Δυ­τι­κής Ελ­λά­δας

-Ακτί­ου-Βό­νι­τσας και Με­τσό­βου στην Πε­ρι­φέ­ρεια Ηπεί­ρου

-Αγρά­φων και Πύλης στην Πε­ρι­φέ­ρεια Θεσ­σα­λί­ας

-Δε­σκά­της στην Πε­ρι­φέ­ρεια Δυ­τι­κής Μα­κε­δο­νί­ας

-Με­γί­στης, Κι­μώ­λου, Σι­κί­νου, Σίφ­νου, Σε­ρί­φου, Σύρου και Φο­λε­γάν­δρου στην Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου

-Βάρης-Βού­λας-Βου­λιαγ­μέ­νης στην Πε­ρι­φέ­ρεια Ατ­τι­κής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.