Ειδήσεις

Ν. Σαντορινιός – Συνάντηση με Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Νήσων

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νήσων, πραγματοποίησε την Παρασκευή (25/11/2016), ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.

Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρευρέθησαν εκ μέρους του ΕΟΑΕΝ οι κύριοι Θρασύβουλος Καλογρίδης, πρόεδρος του Ομίλου, Γιώργος Μπενέτος, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και πρόεδρος του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ε.Ε. (INSULER), Νίκος Μιχαλίτσης σύμβουλος Επιχειρήσεων του ΕΟΑΕΝ, Σωτήρης Σκιαδαρέσης πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας και Βαγγέλης Μαυραγάνης, υπεύθυνος τύπου του ΕΟΑΕΝ.

Κατά τη διάρκεια τη συνάντησης ο Υφυπουργός ανέπτυξε τους στόχους του νέου Υφυπουργείου, παρουσίασε μέρος των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και σε συνεργασία με νησιώτες βουλευτές καθώς και την Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης, ενώ κάλεσε τα μέλη του Επιμελητηριακού Ομίλου να συμβάλλουν στο σύνθετο έργο του νέου Υφυπουργείου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου