Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής της εκδήλωσης ”RHODOS FOR LIFE’, πάρεση σε σύσκεψη με θέμα την αναβάθμιση και του αγωνιστικού χαρακτήρα της εκδήλωσης, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τα σωματεία μέλη της από τη Ρόδο άλλα και από τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου.
Στη σύσκεψη παρέστησαν το μέλος της ΕΑΣ και παράλληλα μέλος του Δ.Σ του κεντρικού ΣΕΓΑΣ κος Μιχ. Παυλούς και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Δωδεκανήσου κος Νικήτας Ριζόπουλος .
Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κος Σαββ. Σαβαϊδης ευχαρίστησε τους προαναφερθέντες για τη παρουσία τους και εξέφρασε τη πεποίθηση του ότι και φέτος ο κόσμος θα ανταποκριθεί και η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Τον αγώνα θα πλαισιώσουν επίσημοι κριτές, που θα χρονομετρήσουν τους αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος (θα τους δοθούν αριθμοί). Μετά το πέρας του αγώνα θα γίνουν και οι απονομές στους τρεις πρώτους αθλητές και αθλήτριες.
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου απευθύνεται στα Αθλητικά Σωματεία – μέλη της και τα προτρέπει να συμμετάσχουν με το αθλητικό δυναμικό τους σε αυτή την όμορφη εκδήλωση, που είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση του καρκίνου και που εκτός του συμμετοχικού θα έχει και αγωνιστικό χαρακτήρα.

Από το Δ.Σ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ