Ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο αντιδήμαρχος Αρχαγγέλου-Ιαλυσού και Καλλιθέας Γιώργος Πατσάης, σχετικά με τον Αθλητικό Κέντρο της Λειβάδας στον Αρχάγγελο, εξέδωσε ο Δήμος Ρόδου.
Αναλυτικά:
«Όταν δεν υπάρχει μέριμνα και φροντίδα, δεν υπάρχει συνέχεια και εξέλιξη. Και ο λόγος για το ανοιχτό γήπεδο του μπάσκετ στην περιοχή “Λειβάδα”, της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου.
Σε όσους ικανοποιούνται με τον όρο “Εμείς το φτιάξαμε”, ήρθε η στιγμή να τους απαντήσω ότι “Εσείς το φτιάξατε μόνο για το θεαθήναι”! Όπως την ίδια τύχη είχε το 5Χ5, και το 9Χ9 εν συνεχεία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Τι φτιάξατε λοιπόν;
Ένα Αθλητικό Κέντρο μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον με κατεστραμμένους ιστούς φύλαξης και προστασίας των αθλητικών χώρων, λεηλατημένα αποδυτήρια, με απερίσκεπτους νέους να πλασάρουν μαγκιά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με τα αγωνιστικά τους δίκυκλα καταστρέφοντας όλες τις δομές και χωρίς κανένα περιορισμό.
Αυτό φτιάξατε λοιπόν! Έναν αφύλαχτο και άψυχο χώρο. Γιατί δεν μεριμνήσατε ποτέ!
Γυρίζουμε σελίδα…
Στόχος και σκοπός μας πλέον είναι το Αθλητικό Κέντρο της Λειβάδας, να αποτελέσει σημείο συνάντησης όλων των νέων, συμμετέχοντας σε προγραμματισμένους αγώνες, αλλά και σε προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση.
Με συντονισμένες προσπάθειες οι προετοιμασίες αναδιαμόρφωσης του χώρου άρχισαν με την βοήθεια του προέδρου κ. Νικόλα Διμέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου και του προσωπικού, καθώς και τους υπεύθυνους στον Αθλητικό Τομέα και στον χώρο της Παιδείας Τσαμπίκο Λαμπριανό και Σάββα Σαρικά, οι οποίοι επιτηρούν τις εργασίες.
Έως τώρα, με πολύ κόπο και πολλές δυσκολίες επιδιορθώσαμε τις τσιμεντένιες εξέδρες, έγινε εγκατάσταση πλήρους ηλεκτρολογικού εξοπλισμού με καινούργιους πίνακες και προβολείς LED, και έχει αρχίσει η αποκατάσταση των βλαβών του δικτύου ύδρευσης. Έν συνεχεία θα ανακατασκευαστεί ο τάπητας του γηπέδου και θα τοποθετηθούν νέες μπασκέτες.
Μετά το πέρας όλων των εργασιών θα τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, έτσι ώστε όποιος αθετήσει τους Νόμους και προκαλέσει κακόβουλες ενέργειες και πράξεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις, τότε θα διώκεται ποινικά.
Προς τιμήν του, από την αρχή των εργασιών, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, βρίσκεται πάντα δίπλα μας, καθοδηγητής έως το πέρας όλων των διαδικασιών.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Βασίλειος Μανέττας συντέλεσε έτσι ώστε να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές που προέκυψαν τα τελευταία 5 χρόνια και ενεργοποιώντας ξανά όλα τα σημεία υδροδότησης των εγκαταστάσεων που είχαν κλαπεί αλλά και καταστραφεί.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Αρχαγγέλου, μαζί με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Αθλητισμού Δωδεκανήσων, κ. Νίκο Νικολή, συντονίζουν όλες τις προσπάθειες και προσδίδουν με την παρουσία τους ότι το Αθλητικό Κέντρο της Λειβάδας, θα αποκτήσει ξανά ΖΩΗ και δράσεις.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!
Γιατί εμείς έχουμε #Δυνάμεις και #Όραμα!
Ο αντιδήμαρχος Αρχαγγέλου-Ιαλυσού και Καλλιθέας Γιώργος Πατσάης»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ