Συνέντευξη τύπου θα δώσει ο πρόεδρος του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Νίκος Φρόνας, παρουσία του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου, αύριο Πέμπτη 27 Αυγούστου, στις 13.00 , στη Δημοτική Πινακοθήκη, στην πλατεία Σύμης, στο πλαίσιο τιμητικής εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δοθεί το όνομα του Παναγιώτη Γράββαλου σε έναν από τους εκθεσιακούς χώρους, υλοποιώντας πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.

Παρόντες στη συνέντευξη θα είναι επίσης ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τέρης Χατζηιωάννου, η σύζυγος αείμνηστου καλλιτέχνη και η πρόεδρος της καλλιτεχνικής επιτροπής του Μουσείου Αθηνά Σχινά.
Θα κληθούν να παρευρεθούν όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι, οι προηγούμενοι πρόεδροι του Μουσείου και τα μέλη των διοικητικών τους συμβουλίων. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να παρευρεθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι το Δ.Σ του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου, αποφάσισε ομόφωνα να αποτίσει την πρέπουσα και οφειλόμενη τιμή στον αείμνηστο Παναγιώτη Γράββαλο, τον άνθρωπο- καλλιτέχνη που προσέφερε πολλά στη Δημοτική Πινακοθήκη Ρόδου.
Για το σκοπό αυτό διοργανώνει έκθεση με τα έργα που χάρισε στο Μουσείο, με τίτλο «Τιμητικό αφιέρωμα στο ζωγράφο και χαράκτη Παναγιώτη Γράββαλο 1933- 2014».
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 Αυγούστου, στις 8.30 μμ, στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ