Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Με νέα μέλη αλλά δεν χωρίς απαρτία

Το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα της Κοινότητας Μαριτσών είχε προγραμματιστεί η γενική συνέλευση του τοπικού Ηρακλή.
Η Γ.Σ. δεν διεξήχθη καθώς δεν υπήρξε απαρτία των μελών, και έτσι οι «πράσινοι» αποφάσισαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για το προσεχές χρονικό διάστημα, όπου θα γίνει η επαναληπτική γενική συνέλευση, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί άμεσα.
Πάντως την Παρασκευή προέκυψαν σημαντικές εξελίξεις , καθώς εμφανίστηκαν πρόσωπα που θέλουν να εμπλακούν διοικητικά στον Ηρακλή για να βοηθήσουν την ομάδα στα επόμενα χρόνια.
Στην επαναληπτική γενική συνέλευση θα γίνουν ανακατατάξεις στο Δ.Σ. των Μαριτσενών, με τα πρόσωπα που έδειξαν ενδιαφέρον να αναλαμβάνουν συγκεκριμένα πόστα, ωστόσο, επικεφαλής του Δ.Σ. θα παραμείνει ο Μανώλης Παπαδημήτρης.
Ευχές σε Τσούφιο
Ανακοίνωση με την οποία εύχονται στον ποδοσφαιριστή Γιάννη Τσούφιο και την σύζυγό του Μαρία Σπάρταλη να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειάς τους, εξέδωσε ο Ηρακλής.
Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ του Ηρακλή Μαριτσων , οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο εύχονται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ιωάννη Τσούφιο και την σύζυγό του Μαρία Σπάρταλη να τους ζήσει το μωράκι που έφεραν στο κόσμο, να είναι τυχερό και να το δουν όπως επιθυμούν».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου