Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στο εμπορικό κέντρο της Ρόδου στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και εκ νέου υποψήφιο περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, κατά τη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί.

Οι καταστηματάρχες της Ρόδου, αφού του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αφορούν κυρίως στα δυσβάσταχτα χαράτσια που καλούνται να αποπληρώσουν και στην έλλειψη ρευστότητας που συνεχίζει να καταγράφεται στην αγορά, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές της 18ης Μαΐου, εκφράζοντας την πεποίθησή τους ότι και την επόμενη μέρα θα είναι ξανά μαζί. Παράλληλα, του εξήγησαν ότι όλες τους οι ελπίδες εναποτίθενται στη νέα τουριστική περιόδου, ώστε να καταφέρουν να διατηρηθούν ανοιχτές οι επιχειρήσεις τους.

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Μαχαιρίδης, κατά την πραγματοποίηση της περιοδείας του, συνοδευόταν από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής του «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας.

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ