Ρεπορτάζ

Αρχισε ο καθαρισμός των παραλιών του νησιού

Ξεκινούν οι διαγωνισμοί για την εκμίσθωση χώρων για τους ομπρελάδες και τους εκμεταλλευτές θαλασσίων σπορ στις παραλίες του νησιού μας.

«Πιστεύουμε πως μέσα σε τρεις ή τέσσερις ημέρες θα έχουν τελειώσει οι διαγωνισμοί», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της «ΔΕΡΜ ΑΕ» κ. Βασίλης Ψυλλάκης.

Έχουν προχωρήσει σύμφωνα με τον κ. Βασίλη Ψυλλάκη και οι εργασίες ευπρεπισμού των παραλιών του νησιού μας.

«Αγκάθι» παραμένει το ζήτημα της παραχώρησης στο Δήμο των ακτών που ανήκουν στην ΕΤΑΔ.
«Δεν έχουν παραχωρηθεί ακόμη στο Δήμο οι παραλίες που ανήκουν στην ΕΤΑΔ. Δεν μπορούμε όμως να μην τις καθαρίσουμε. Οι ξένοι επισκέπτες του νησιού μας δεν γνωρίζουν σε ποιόν ανήκουν οι ακτές», δήλωσε ο κ. Βασίλης Ψυλλάκης.

Προχωρούν όμως με γοργούς ρυθμούς, όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της «ΔΕΡΜ ΑΕ», οι εργασίες καθαρισμού των ακτών που ανήκουν στην ΚΥΔ και έχουν παραχωρηθεί στο Δήμο Ρόδου.

«Προχωρούν κανονικά οι εργασίες καθαρισμού των παραλιών που μας έχουν παραχωρηθεί. Είναι τώρα σε εξέλιξη τρεις εργολαβίες. Έχει καθαριστεί ήδη η ακτή από το ΕΛΛΗ μέχρι το ξενοδοχείο Belvedere. Σύντομα θα είναι έτοιμες και οι υπόλοιπες παραλίες», δήλωσε ο κ. Βασίλης Ψυλλάκης.

«Υπολογίζουμε πως μέχρι τις 5 Μαϊου θα έχουν καθαριστεί όλες οι παραλίες. Εργασίες εκτελούνται αυτές τις ημέρες στ’ Αφάντου, στην Τσαμπίκα, στα Βλυχά και στη Λίνδο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της «ΔΕΡΜ ΑΕ».

Ο αντιπρόεδρος της «ΔΕΡΜ ΑΕ» δήλωσε ακόμα πως σύντομα θα έρθουν στη Ρόδο και διάφορα υλικά που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία των παραλιών.

«Θα έρθουν μέχρι τις 10 Μαϊου στη Ρόδο πλακάκια για τους χώρους υγιεινής, διάδρομοι, αποδυτήρια και ντουζ που θα τοποθετηθούν στις παραλίες του νησιού μας», ανακοίνωσε ο κ. Βασίλης Ψυλλάκης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου